Βρώσιμα λουλούδια: από το βάζο στο πιάτο
Από συμμαθητές στο σχολείο, καλλιεργητές σήμερα βρώσιμων λουλουδιών σε μια πρωτότυπη οικολογική φάρμα. Ο σεφ Δημήτρης Χατζηδημητρίου και ο προγραμματιστής υπολογιστών Ανδρέας Παξινός ένωσαν τις δυνάμεις τους και επένδυσαν στη εύφορη γη των Μεσογείων.
Ανέβηκε στις 30/10/2023 17:27
Περισσότερα επεισόδια

Λιβάδια Ποσειδωνίας: Τα μπλε δάση της Μεσογείου
Παρόλο που ζει αποκλειστικά στη θάλασσα, η Ποσειδωνία είναι ανθοφόρο φυτό με...

WWF ΕΛΛΑΣ: υποτροφίες για νέους επιστήμονες
Με στόχο να συμβάλλει στην προαγωγή της έρευνας και στη βελτίωση της...

Ιπτάμενο ηλεκτρικό αυτοκίνητο... γλιτώνει το μποτιλιάρισμα!
Η τεχνολογία έχει κάνει τόσα άλματα τα τελευταία χρόνια, που ακόμη και όσα...

Τα άλογα στον Υμηττό εκπέμπουν SOS
Η Help Horses είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που δημιουργήθηκε από...

«Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»: Άτοκα δάνεια έως €25.000 χωρίς εισοδηματικά κριτήρια
Το «Αναβαθμίζω το Σπίτι μου» προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία για ενεργειακή και...

Σύρος: Μονοπάτια προς τον βιώσιμο τουρισμό
Ο μέσος ταξιδιώτης δεn γνωρίζει πως η Σύρος, πέρα από τις όμορφες παραλίες και...