Κερδίζει έδαφος το φυτικό κρέας στην Ευρώπη
Τα φυτικά υποκατάστατα κρέατος καταλαμβάνουν όλο και μεγαλύτερο χώρο στα ράφια των ευρωπαϊκών σούπερ μάρκετ. Η βιομηχανία τροφίμων ανταποκρίνεται στις διατροφικές ανάγκες των χορτοφάγων αλλά και στις εκκλήσεις του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού για την προστασία του περιβάλλοντος από τα αέρια του θερμοκηπίου.
Ανέβηκε στις 29/11/2023 12:52
Περισσότερα επεισόδια

Λιβάδια Ποσειδωνίας: Τα μπλε δάση της Μεσογείου
Παρόλο που ζει αποκλειστικά στη θάλασσα, η Ποσειδωνία είναι ανθοφόρο φυτό με...

WWF ΕΛΛΑΣ: υποτροφίες για νέους επιστήμονες
Με στόχο να συμβάλλει στην προαγωγή της έρευνας και στη βελτίωση της...

Ιπτάμενο ηλεκτρικό αυτοκίνητο... γλιτώνει το μποτιλιάρισμα!
Η τεχνολογία έχει κάνει τόσα άλματα τα τελευταία χρόνια, που ακόμη και όσα...

Τα άλογα στον Υμηττό εκπέμπουν SOS
Η Help Horses είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που δημιουργήθηκε από...

«Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»: Άτοκα δάνεια έως €25.000 χωρίς εισοδηματικά κριτήρια
Το «Αναβαθμίζω το Σπίτι μου» προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία για ενεργειακή και...

Σύρος: Μονοπάτια προς τον βιώσιμο τουρισμό
Ο μέσος ταξιδιώτης δεn γνωρίζει πως η Σύρος, πέρα από τις όμορφες παραλίες και...