Με αστέρι Μισελέν στην Γαλλία το πεπόνι της Μεσσηνίας
Παράγεται στα εύφορα χώματα της Μεσσηνίας και καταναλώνεται, μεταξύ άλλων, σε εστιατόριο με αστέρι Μισελέν στη χώρα της υψηλής γαστρονομίας, την Γαλλία. Το πεπόνι του Αντώνη Γκόνη από τη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, κρατώντας αναλλοίωτη την ποιότητα για δεκαετίες, μπαίνει σε καλαίσθητες συσκευασίες και μεταφέρει τη γεύση του σε Έλληνες και ξένους καταναλωτές.
Ανέβηκε στις 02/05/2024 19:52
Περισσότερα επεισόδια
Προ των πυλών το Πρόγραμμα «Σπίτι μου 2»
Ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος Σπίτι μου» ξεκινά στις αρχές Ιανουαρίου με...
Αντλίες θερμότητας: Το μέλλον στη θέρμανση και την ψύξη του σπιτιού
Η ανάγκη για οικονομικές, ενεργειακά αποδοτικές και περιβαλλοντικά φιλικές...
GlobiSMART: Οι έξυπνες πόλεις
Οι πόλεις μας μεταμορφώνονται σταδιακά σε έξυπνες πόλεις, πιο καθαρές, πιο...
«FotagonLED»: Ο ηγέτης στην ηλεκτροκίνηση
Το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης αποτελεί προτεραιότητα για τους Δήμους και...
Πόσα θα ξοδέψουν οι Έλληνες για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα
Οι πιο γενναιόδωροι καταναλωτές τα φετινά Χριστούγεννα είναι οι κάτοικοι της...
«Βασιλοτροφία» στη Στερεά Ελλάδα
Ο Οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος...