Κεχρί: Μία υπερτροφή
Το κεχρί ήταν αρκετά γνωστό στην αρχαία Ελλάδα, καθώς το καλλιεργούσαν συστηματικά κυρίως για την παρασκευή ψωμιού και ζυμαρικών. Σήμερα, ίσως κάποιοι το γνωρίζουν ως τροφή για τα πτηνά. Στην πραγματικότητα , όμως, είναι ένα τρόφιμο πολύτιμο για τη διατροφή μας. Η Μαρία Μπότη είναι αγρότισσα και από τις ελάχιστες παραγωγούς βρώσιμου κεχριού στη χώρα μας.
Ανέβηκε στις 20/05/2024 16:50
Περισσότερα επεισόδια
Προ των πυλών το Πρόγραμμα «Σπίτι μου 2»
Ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος Σπίτι μου» ξεκινά στις αρχές Ιανουαρίου με...
Αντλίες θερμότητας: Το μέλλον στη θέρμανση και την ψύξη του σπιτιού
Η ανάγκη για οικονομικές, ενεργειακά αποδοτικές και περιβαλλοντικά φιλικές...
GlobiSMART: Οι έξυπνες πόλεις
Οι πόλεις μας μεταμορφώνονται σταδιακά σε έξυπνες πόλεις, πιο καθαρές, πιο...
«FotagonLED»: Ο ηγέτης στην ηλεκτροκίνηση
Το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης αποτελεί προτεραιότητα για τους Δήμους και...
Πόσα θα ξοδέψουν οι Έλληνες για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα
Οι πιο γενναιόδωροι καταναλωτές τα φετινά Χριστούγεννα είναι οι κάτοικοι της...
«Βασιλοτροφία» στη Στερεά Ελλάδα
Ο Οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος...