6ο Food Experience «ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΝΑΞΟΥ»
Το μεγαλύτερο γαστρονομικό event του Αιγαίου υπό την αιγίδα του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου ένωσε την ιταλική κουζίνα με την ΠΟΠ γραβιέρα Νάξου. Στο 6ο Food Experience, Έλληνες και Ιταλοί σεφ, μαγείρεψαν Ιταλικές σπεσιαλιτέ, χρησιμοποιώντας το διάσημο τυρί της Νάξου, σε εύφορα ναξιώτικα περιβόλια με παραδοσιακούς ξυλόφουρνους αλλά και εν πλω για τη μαγευτική Δονούσα.
Ανέβηκε στις 20/06/2024 14:24
Περισσότερα επεισόδια
Προ των πυλών το Πρόγραμμα «Σπίτι μου 2»
Ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος Σπίτι μου» ξεκινά στις αρχές Ιανουαρίου με...
Αντλίες θερμότητας: Το μέλλον στη θέρμανση και την ψύξη του σπιτιού
Η ανάγκη για οικονομικές, ενεργειακά αποδοτικές και περιβαλλοντικά φιλικές...
GlobiSMART: Οι έξυπνες πόλεις
Οι πόλεις μας μεταμορφώνονται σταδιακά σε έξυπνες πόλεις, πιο καθαρές, πιο...
«FotagonLED»: Ο ηγέτης στην ηλεκτροκίνηση
Το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης αποτελεί προτεραιότητα για τους Δήμους και...
Πόσα θα ξοδέψουν οι Έλληνες για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα
Οι πιο γενναιόδωροι καταναλωτές τα φετινά Χριστούγεννα είναι οι κάτοικοι της...
«Βασιλοτροφία» στη Στερεά Ελλάδα
Ο Οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος...