Από Αθήνα... επαρχία, στο οικιακό τους περιβόλι
Δυο νέοι άνθρωποι, μένοντας για πολλά χρόνια στην Αθήνα αναζητούσαν τρόφιμα με αυθεντική γεύση χωρίς συντηρητικά. Όταν οι συνθήκες το επέτρεψαν, έκαναν στροφή στην επαρχία και ξεκίνησαν να καλλιεργούν στο οικιακό τους περιβόλι. Ύστερα από κάποια χρόνια αναζήτησης και πειραματισμών, δημιούργησαν την δική τους οικογενειακή επιχείρηση «από το χωράφι στο ράφι» με αποστολές σε όλη την Ελλάδα.
Ανέβηκε στις 21/01/2025 13:50
Περισσότερα επεισόδια

Μεταρρύθμιση ανακύκλωσης και κυκλικής οικονομίας
Την πεποίθησή του ότι μέχρι το 2035 από το 20% στην ανακύκλωση θα πάμε στο 60%,...

Lifestyle test: Η εφαρμογή που καλλιεργεί...περιβαλλοντική συνείδηση!
Το Lifestyletest είναι μια νέα διαδικτυακή εφαρμογή της ΕΚΠΟΙΖΩ μέσω της οποίας...

Οι ανθισμένες κερασιές της Πιερίας
Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα και το...

Καινοτόμα πλατφόρμα για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων
Με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Horizon Europe και με τη συμμετοχή εννέα...

«Κλειδαρότρυπα… ένας παράδοξος εθελοντής»
Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κλειδαρότρυπα είναι μία ομάδα εθελοντών με...

Ο Δήμος Αθηναίων έσβησε τα φώτα σε 7 κτήρια για την «Ώρα της Γης»
Μήνυμα ευαισθητοποίησης για την υπερθέρμανση του πλανήτη έστειλε ο Δήμος...